DRAW

Digital Art and

Design School

A grafikai magániskola

Rólunk

Információk és fontosabb tudnivalók intézményünkről.

Történetünk:

Az iskolát 2014. elején hoztuk létre, azzal a céllal, hogy egy olyan helyet biztosítsunk a tanulni vágyóknak, ahol a 2D-s grafika teljes területén megtalálják a megfelelő képzést.

Szerettünk volna egy helyet, ahol az órák kevesebb emberrel zajlanak, és ahol oldottabb légkör mellett tanulhatnak a résztvevők. Az oktatóink fiatalok, ismerik a mai elvárásokat és trendeket a grafika területén, hiszen ők is ebben a szférában dolgoznak.

Oktatóink több éves oktatási tapasztalattal is rendelkeznek, melyet neves OKJ-s képző intézményekben szereztek.

Kellemes, családias hangulatban, kis létszámmal zajlanak az órák. Nem célunk tömegképzést folytatni, a mennyiség helyett inkább a minőségre fektetjük a hangsúlyt.

Sok iskolában például túl sokan vannak egy tanfolyamon, így a résztvevőkre nem jut elég idő. Nincs rá mód, hogy olyan problémákra is ki tudjanak térni, amibe az otthoni gyakorláskor futottak bele. Nálunk éppen ezért a maximális létszám 4 fő. Fontosnak tartjuk, hogy a hallgató feltehesse a kérdéseit, ne maradjon megválaszolatlan semmi, ami számára érdekes lehet.

A tanfolyamok tematikái az OKJ-s grafikai képzésekre és a felsőoktatási grafikai szakok mintájára lettek kialakítva. A legtöbb képzés nálunk 1-2 hónap hosszúságú, intenzív és gyakorlat orientált.

“Amikor megálmodtam ezt az iskolát, már több éve a grafikai oktatás területén dolgoztam, láttam a problémákat és hiányosságokat, ezért elkezdtem kidolgozni egy olyan képzési rendszert, mely egy jobb és hatékonyabb szintre emeli az ilyen jellegű tanfolyamokat.”

A vállalkozás célja

Olyan szakemberek képzése, akik haladó szinten ismerik és kezelik a legmodernebb grafikai szoftvereket és tudásukat az alkalmazott grafika, film és videó vagy egyéb kreatív területen kamatoztatják.

A gyakorlati tudás mellett a hallgatók elméleti felkészítésben is részesülnek, így nem csak az adott programot sajátítják el, de látásmódjukat és kreativitásukat is fejlesztik. A végzett hallgatók képesek lesznek önállóan dolgozni a kreatív szakmák bármelyikében. Emellett részt vállalunk folyamatban levő projektet megvalósításában. Hírlevél, logó, embléma, tipográfia, marketing anyagok, kiadványok, látvány-tervek, animációk, karakterek stb.

Minőségpolitikánk

A DRAW - Digital Art and Design School képzési tevékenységének eredményes működése hosszabb távon csak úgy biztosítható, ha képzéseinek és szolgáltatásainak színvonalát Hallgatóink, Partnereink, a munkáltatók, munkavállalók, szakmai szervezetek és munkatársaink mindenkori igényeihez igazítjuk.

Iskolánk hírnevének és piaci pozíciójának fenntartását és erősítését megbízható, magas színvonalú, minőségi munkavégzés és hatékony minőségirányítás garantálja.

Minőségirányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki és úgy működtetjük, hogy az megfeleljen minden képzésben résztvevő elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak, a felnőttképzési követelményeknek, valamint biztosítsa intézményünk eredményességét, minőségirányítási céljaink megvalósulását, azaz szolgálja a folyamatos képzési tevékenység minőségének biztosítását és önértékelésből származó adatokon, visszajelzéseken alapuló fejlesztését.

Kedvezmények

Komplex képzés

- Ha 3 tanfolyamra jelentkezel, akkor 10.000 Ft-os kedvezményt kapsz. Érdemes ezt az opciót átgondolni, ha a számítógépes grafika több területe is érdekel! A három tanfolyamot tetszés szerint választhatod ki.

Hozd magaddal egy ismerősödet!

- Ha ketten együtt iratkoztok be egy tanfolyamra, mind a ketten 10%-os kedvezményt kaptok a tanfolyam árából!

Diákkedvezmény

- Ha van érvényes diákigazolványod, 10%-os kedvezményt kapsz a választott tanfolyamra.

*A kedvezmények nem vonhatók össze!

Szolgáltatásaink

Rendelj tőlünk minőségi munkát!

info@digitaldraw.hu - 06 30 900 1981

Arculati elemek:

 1. Logó
 2. Logotípia
 3. Embléma
 4. Levélpapír
 5. Boríték
 6. Névjegykártya
 7. Autó dekoráció
 8. Feliratok, tipográfia

Marketing anyagok:

 1. Hírlevél, online anyagok tervezése
 2. Nyomdai előkészítés, tervezés
 3. Interaktív PDF készítés

Weboldal:

 1. HTML 5 és CSS 3 alapú weboldal
 2. Weboldal tervezés és kivitelezés
 3. Responsive tervezés

Illusztrációs anyagok:

 1. Digitális festmény
 2. Illusztrációk
 3. Könyborító tervezés, belső grafikák és illusztrációk

Egyéb:

 1. Egyedi önéletrajz tervezés
 • A vállalkozás célja

 • Oktatók

 • Tanfolyamok

 • Képzés

 • Budapest

 • Digitális festészet

 • Concept Art

 • Képzési rendszer